0493 894 752

vervolg1 vervolg2 vervolg3 vervolg4

Moniek Peeters

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Haar afstudeerrichting was bestuursrecht en milieurecht. Al tijdens haar studie is zij op een middelgroot advocatenkantoor in ZuidOost Brabant aan de slag gegaan. Sinds 2010 is zij advocaat. In 2014 heeft Moniek Peeters de Grotius specialisatieopleiding Ruimtelijke ordening en milieurecht succesvol afgerond. 
06 11 2015 018
Zij houdt zich vooral bezig met ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, agrarisch recht, omgevingsvergunningen, handhavingskwesties en schadezaken tegen de overheid. Haar cliënten zijn agrarische ondernemers, bouwbedrijven, mkb-bedrijven en particulieren. 

Moniek Peeters is lid en plaatsvervangend voorzitter van de intergemeentelijke bezwaarschriftencommissie van de gemeenten Gemert-Bakel en Laarbeek. Zij is verder lid van de Vereniging voor Milieurecht (VMR), de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR), de Vereniging voor agrarisch recht. Ook is zij actief in het regionale verenigingsleven. Zij is lid van Zakenvrouwen met Pit en lid van de Ondernemersvereniging Someren. 

Moniek Peeters: "Ik ben gedreven, betrokken, sportief en oplossingsgericht. Vanuit de verantwoordelijkheid naar de cliënt streef ik naar het best haalbare resultaat".   

 

Edwin van Gerven

Heeft rechten gestudeerd aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen (inmiddels Radboud Universiteit). In 1996 is hij afgestudeerd, waarna hij in dienst trad bij een landelijk werkende rechtsbijstandassuradeur. Sinds 1999 is hij advocaat.  06 11 2015 024


Het arbeidsrecht daarin heeft hij zich gespecialiseerd .In 2007 heeft Edwin van Gerven de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht succesvol afgerond. Hij is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en bestuurslid van SIRIS.

Hij treedt op voor werkgevers en werknemers, maar behandelt ook ambtenarenzaken en staat statutair directeuren bij. 

Edwin van Gerven: "Ik ben altijd eerlijk en open over de juridische positie van de klant. Van daaruit zoeken we samen naar de beste mogelijkheden en oplossingen. Ook die waaraan je in eerste instantie niet meteen denkt".


 

Luc Tacx

Studeerde aan de HEAO (bedrijfsjuridisch) en heeft daarna rechten gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant (Tilburg University). In 1991 studeerde hij af in het burgerlijk recht en het handelsrecht. Sinds 1992 is hij advocaat en heeft in vrijwel alle facetten van het recht ruime ervaring opgedaan. Dit bij middelgrote advocatenkantoren en daarnaast bij een verzekeringsmaatschappij. 
06 11 2015 011

De bijzondere belangstelling van Luc Tacx gaat uit naar het ondernemingsrecht, het intellectuele eigendomsrecht en het erfrecht. Daarin heeft hij zich verder gespecialiseerd. Luc Tacx werkt zowel voor particulieren als voor (middelgrote en grote) bedrijven. In diverse branches, waaronder metaal, bouw, bank- en verzekeringswezen, vervoer, food, non-food en agrarisch staat hij cliënten bij.  

Hij is lid van de netwerkvereniging BNI Lambruso te Helmond. 

Luc Tacx: "Voorkom problemen door je op tijd te laten adviseren. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest praktische aanpak waarbij verrassend vaak ook een creatieve oplossing wordt gevonden. Een ondernemer wil geen lange kostbare juridische procedure. Maar als die er toch komt of moet komen, dan ben je samen goed voorbereid".Michel Simons

Heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. In 2000 studeerde hij af in het civielrecht en het ondernemingsrecht. Na eerst 2 jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerker, is Michel Simons in 2002 beëdigd als advocaat. In 2010 is hij in dienst getreden bij een landelijk werkende rechtsbijstandassuradeur, om in 2013 weer terug te keren in de advocatuur.

18-01-2017 020-P


Michel Simons heeft ruime ervaring in het arbeidsrecht. Hij treedt hierin op voor zowel werkgevers als werknemers. Ook richt hij zich in zijn praktijk op letselschade- en contractuele zaken. Eveneens is hij bekend met het strafrecht. Michel is lid van de netwerk Brabant. 


Michel Simons: “Het belangrijkste in het recht is om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Wat is in de gegeven omstandigheden de best mogelijke oplossing? Vervolgens kijken we samen hoe deze oplossing bereikt kan worden. Gelukkig is hiervoor vaak geen juridische procedure noodzakelijk. Is dat wel het geval, dan gaan we ook hierin samen voor het maximale resultaat.”

  

 

 

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer