0493 894 752

vervolg1 vervolg2 vervolg3 vervolg4

Studeerde aan de HEAO (bedrijfsjuridisch) en heeft daarna rechten gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Brabant (Tilburg University). In 1991 studeerde hij af in het burgerlijk recht en het handelsrecht. Sinds 1992 is hij advocaat en heeft in vrijwel alle facetten van het recht ruime ervaring opgedaan. Dit bij middelgrote advocatenkantoren en daarnaast bij een verzekeringsmaatschappij. 
06 11 2015 011

De bijzondere belangstelling van Luc Tacx gaat uit naar het ondernemingsrecht, het intellectuele eigendomsrecht en het erfrecht. Daarin heeft hij zich verder gespecialiseerd. Luc Tacx werkt zowel voor particulieren als voor (middelgrote en grote) bedrijven. In diverse branches, waaronder metaal, bouw, bank- en verzekeringswezen, vervoer, food, non-food en agrarisch staat hij cliënten bij.  

Hij is lid van de netwerkvereniging BNI Lambruso te Helmond. 

Luc Tacx: "Voorkom problemen door je op tijd te laten adviseren. Samen met de cliënt zoek ik naar de meest praktische aanpak waarbij verrassend vaak ook een creatieve oplossing wordt gevonden. Een ondernemer wil geen lange kostbare juridische procedure. Maar als die er toch komt of moet komen, dan ben je samen goed voorbereid".

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer