0493 894 752

vervolg1 vervolg2 vervolg3 vervolg4

Rietje vertegenwoordigt je graag in kwesties met de overheid. Zij is je graag van dienst als je het niet eens bent met wat een(nieuw) bestemmingsplan voor jou betekent. Ook kan je bij haar terecht voor omgevingsvergunningen en handhavingskwesties. 

foto RietjeBuiten het omgevingsrecht adviseert zij jou graag over privacyregels en bij aanbestedingen. Europese regels zijn haar specialiteit. Haar expertise ligt bij kwesties waar burgers en marktpartijen te maken hebben met (soms intensieve) overheidsregulering.

Rietje haar stijl is om zaken zoveel mogelijk in goed overleg op te lossen omdat haar ervaring haar leert dat je daar doorgaans het meeste mee opschiet. Rietje is opgeleid als mediator en gebruikt die instrumenten in haar werk als advocaat. Maar, als het nodig is procedeert zij ook buitengewoon graag.

Na haar rechtenstudie werd Rietje in 1993 advocaat. Zij werkte op verschillende kantoren en was actief op verschillende rechtsgebieden. De laatste tien jaar vooral in het publiekrecht. Naast haar advocatenpraktijk verzorgt Rietje al jaren voor verschillende organisaties onderwijs in het recht. Zij leert zelf ook graag. In 2017 heeft Rietje de leergang aanbestedingsrecht op de VU succesvol afgerond en zich tegelijkertijd intensief verdiept in de nieuwe privacyregels.  

Rietje is lid van de Raad van de Orde Oost-Brabant met als aandachtsgebieden bestuursrecht, innovatie en gefinancierde rechtshulp.

Rietje Obers:
"Ik ben gedreven, betrokken, en praktisch. Ik overleg graag met de klant wat er op het spel staat en hoe de ideale oplossing zoveel mogelijk te bereiken.”

Heeft u een vraag?

 1. (*)
  Ongeldige invoer
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer